Gå direkte til indhold
Randers Kommune
Affaldskontoret
Laksetorvet
8900 Randers C

E-mail: affald@randers.dk
Telefon: 8915 1617

CVR-nr: 29 18 96 68

Information

Det er muligt at betale med betalingskort for køb af mærkater for adgang til kommunens genbrugspladser. Mærkaterne bliver sendt inden for en uge efter at betalingen er gennemført. Du må kun tilmelde indregistrerede kørertøjer op til 3,500 kg, med tilhørende trailer. Der kan betales med følgende betalingskort:Læs gældende handelsbetingelser
Indhold start

Generelt om køb af mærkater til genbrugspladserne

Randers Kommune og Favrskov Forsyning fortsætter det gode samarbejde i 2019, hvilket betyder, at lokale virksomheder kan benytte genbrugspladserne i begge kommuner - uden at betale dobbelt "medlemskab".

Virksomheder har kun adgang til genbrugspladserne i Favrskov og Randers Kommune med en gyldig mærkat klistret fast i forruden. Bestil og betal mærkater under fanen tilmelding.

1. Mærkat for virksomheder med håndværkerrelaterede branchekoder. Pris kr. 5.600,- pr. mærkat excl. moms.
Giver alle virksomheder, der hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen er registreret med håndværkerrelaterede branchekoder, ret til at anvende genbrugspladserne i Favrskov og Randers Kommune. En mærkat pr. bil, der skal have adgang. Se her hvilke branchekoder, der er håndværkerrelaterede.

2. Mærkat for øvrige virksomheder. Pris kr. 800,- pr. mærkat excl. moms.
Giver virksomheden ret til at aflevere affald på genbrugspladserne i Favrskov og Randers Kommune. En mærkat pr. bil, der skal have adgang.

3. Mærkat for aflevering af farligt affald. Pris kr. 800,- pr. mærkat excl. moms.
Giver ret til at aflevere op til 200 kg farligt affald (spildolie, sprøjtemidler, kemikalier og maling) på genbrugspladserne i Favrskov og Randers Kommune. En mærkat pr. bil, der skal have adgang.

Mærkaterne sendes med posten, og du vil modtage dem inden for en uge efter bestillingen.

Hvis du ønsker at flere biler skal kunne anvende genbrugspladserne, skal der mærkater i dem alle.
Der ydes mængderabat på 50 %, ved køb af 2 eller flere mærkater til samme virksomhed (p-nummer). Dog ikke mængderabat for mærkat for aflevering af farligt affald.

Hvad må du aflevere på genbrugspladsen?
Kommunens genbrugspladser modtager alt sorteret affald, som ikke er dagrenovation eller uhygiejnisk affald. Hvis dit affald er emballeret, skal det være i gennemsigtig emballage. Affaldet skal være korrekt sorteret, og det skal læsses i de rigtige containere efter skiltningen eller personalets anvisning. Er du i tvivl om din affaldshåndtering, så anbefaler vi, at du besøger vores hjemmesider for mere information.

Se mere på:
www.erhvervsaffald.randers.dk eller www.favrskovforsyning.dk