Gå direkte til indhold
Mariagerfjord Kommune
Affaldskontoret
Østergade 22
9510 Arden

E-mail: affaldsek@mariagerfjord.dk
Telefon: 9711 3000

CVR-nr: 29 18 94 55

Information

Det er muligt at betale med betalingskort for køb af mærkater for adgang til kommunens genbrugspladser. Mærkaterne bliver sendt inden for en uge efter at betalingen er gennemført. Du må kun tilmelde indregistrerede kørertøjer op til 3,500 kg, med tilhørende trailer. Der kan betales med følgende betalingskort:

Logo VISA Logo MASTERCARD

Læs gældende handelsbetingelser
Tilgængelighedserklæring
Indhold start

Generelt om køb af mærkater til genbrugspladserne

Randers Kommune, Favrskov Forsyning og Mariagerfjord Kommune, fortsætter det gode samarbejde i 2022, hvilket betyder, at lokale virksomheder kan benytte genbrugspladserne i de tre kommuner - uden at betale dobbelt "medlemskab".

Virksomheder har kun adgang til genbrugspladserne i Favrskov, Randers og Mariagerfjord Kommune med en gyldig mærkat klistret fast i forruden. Bestil og betal mærkater under fanen tilmelding.

1. Mærkat for virksomheder med håndværkerrelaterede branchekoder. Pris kr. 7.750,- pr. mærkat ekskl. moms.
Giver alle virksomheder, der hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen er registreret med håndværkerrelaterede branchekoder, ret til at anvende genbrugspladserne i Favrskov, Randers og Mariagerfjord Kommune. En mærkat pr. bil, der skal have adgang. Se her hvilke branchekoder, der er håndværkerrelaterede.

2. Mærkat for øvrige virksomheder. Pris kr. 1.110,- pr. mærkat ekskl. moms.
Giver virksomheden ret til at aflevere affald på genbrugspladserne i Favrskov, Randers og Mariagerfjord Kommune. En mærkat pr. bil, der skal have adgang.

3. Mærkat for aflevering af farligt affald. Pris kr. 1.019,- pr. mærkat ekskl. moms.
Giver ret til at aflevere op til 200 kg farligt affald (spildolie, sprøjtemidler, kemikalier og maling) på genbrugspladserne i Favrskov, Randers og Mariagerfjord Kommune. En mærkat pr. bil, der skal have adgang.

Mærkaterne sendes med posten, og du vil modtage dem inden for en uge efter bestillingen.

Hvis du ønsker at flere biler skal kunne anvende genbrugspladserne, skal der mærkater i dem alle.
Der ydes mængderabat på 50%, ved køb af 2 eller flere mærkater til samme virksomhed (p-nummer). Dog ikke mængderabat for mærkat for aflevering af farligt affald.

Hvad må du aflevere på genbrugspladsen?
Kommunens genbrugspladser modtager alt sorteret affald, som ikke er dagrenovation eller uhygiejnisk affald. Hvis dit affald er emballeret, skal det være i gennemsigtig emballage. Affaldet skal være korrekt sorteret, og det skal læsses i de rigtige containere efter skiltningen eller personalets anvisning. Er du i tvivl om din affaldshåndtering, så anbefaler vi, at du besøger vores hjemmesider for mere information.

Se mere på: